Filmové studio Gottwaldov
Filmografie»
 
Filmografie:
Filmové studio Gottwaldov
1970 – Kaňon samé zlato (V, hr)
1970 – Kapitán Korda (V, hr)
1970 – Na kometě (V, hr)
1970 – Ten člověk! (V, hr)
1969 – Dospěláci můžou všechno (V, hr)
1969 – Malíř (V, hr)
1969 – Mlčení mužů (V, hr)
1968 – První třída (V, hr)
1968 – Žirafa v okně (V, hr)
1967 – Automat na přání (V, hr)
1967 – Táňa a dva pistolníci (V, hr)
1966 – Kočky neberem (V, hr)
1966 – Ten čas (V, hr)
1966 – Ukradená vzducholoď (V, hr)
1965 – Perlový náhrdelník (V, hr)
1965 – Sázka (V, hr)
1965 – Útěk do větru (V, hr)
1964 – Láhve (V, hr)
1964 – Neobyčejná třída (V, hr)
1963 – Ivana v útoku (V, hr)
1963 – Tak blízko u nebe (V, hr)
1962 – Hadrníčci (V, hr)
1962 – Chlapec a srna (V, hr)
1962 – Prázdniny s Minkou (V, hr)
1961 – Baron Prášil (V, hr)
1961 – Daniel (V, hr)
1961 – Kino (V, hr)
1961 – OK 12 startuje (V, hr)