Dokumentární film
Filmografie»
 
Filmografie:
Dokumentární film
1970 – Balada o narození (V, hr)
1969 – Snídejte v trávě! (V, hr)
1969 – Sváteční jezdec (V, hr)
1968 – Don Juan 68 (V, hr)
1968 – V tunelu (V, hr)
1968 – Zahrada (V, hr)
1966 – Jak jsem byl oholen (V, hr)
1966 – Jak Sammy o kalhoty přišel (V, hr)
1966 – Slavný chirurg Dr.Sammy (V, hr)
1966 – Srub (V, hr)
1964 – A to všechno za týden (V, hr)
1964 – Hory hory (V, hr)
1964 – Telefon (V, hr)
1958 – O lidech a tramvajích (V, hr)
1958 – Proč lže... (V, hr)
1958 – Ruka ruku neumyje (V, hr)