Studio uměleckého filmu
Filmografie»
 
Filmografie:
Studio uměleckého filmu
1955 – Anděl na horách (V, hr)
1955 – Hudba z Marsu (V, hr)
1955 – Jan Žižka (V, hr)
1955 – Muž v povětří (V, hr)
1955 – Návštěva z oblak (V, hr)
1955 – Nechte to na mně (V, hr)
1955 – Obušku,z pytle ven! (V, hr)
1955 – Po noci den (V, hr)
1955 – Psohlavci (V, hr)
1955 – Punťa a čtyřlístek (V, hr)
1955 – Rudá záře nad Kladnem (V, hr)
1955 – Strakonický dudák (V, hr)
1955 – Větrná hora (V, hr)
1955 – Z mého života (V, hr)
1954 – Botostroj (V, hr)
1954 – Byl jednou jeden král... (V, hr)
1954 – Cirkus bude! (V, hr)
1954 – Frona (V, hr)
1954 – Jan Hus (V, hr)
1954 – Ještě svatba nebyla... (V, hr)
1954 – Na konci města (V, hr)
1954 – Nejlepší člověk (V, hr)
1954 – Severní přístav (V, hr)
1954 – Stříbrný vítr (V, hr)
1953 – Expres z Norimberka (V, hr)
1953 – Jestřáb kontra Hrdlička (V, hr)
1953 – Kavárna na hlavní třídě (V, hr)
1953 – Komedianti (V, hr)
1953 – Krejčovská povídka (V, hr)
1953 – Měsíc nad řekou (V, hr)
1953 – Můj přítel Fabián (V, hr)
1953 – Olověný chléb (V, hr)
1953 – Přicházejí z tmy (V, hr)
1953 – Tajemství krve (V, hr)
1953 – Výstraha (V, hr)
1952 – Anna proletářka (V, hr)
1952 – Divotvorný klobouk (V, hr)
1952 – Dovolená s Andělem (V, hr)
1952 – Konec strašidel (V, hr)
1952 – Mladá léta (V, hr)
1952 – Nad námi svítá (V, hr)
1952 – Nástup (V, hr)
1952 – Písnička za groš (V, hr)
1952 – Plavecký mariáš (V, hr)
1952 – Slovo dělá ženu (V, hr)
1952 – Únos (V, hr)
1952 – Usměvavá zem (V, hr)
1952 – Velké dobrodružství (V, hr)
1952 – Zítra se bude tančit všude (V, hr)