Studio FAMU
Filmografie»
 
Filmografie:
Studio FAMU
1970 – Bunkr (V, hr)
1970 – Konečná (V, hr)
1970 – Popeleční středa (V, hr)
1969 – Eduard a Bůh (V, hr)
1969 – Hřích boha (V, hr)
1969 – Iluze (V, hr)
1969 – Kyselinovej sajrajt (V, hr)
1969 – Nezvaný host (V, hr)
1969 – Společenská hra (V, hr)
1969 – Vypravuj mi něco hezkého (V, hr)
1968 – Bitva na Červeném poli (V, hr)
1968 – Guide (V, hr)
1968 – Neblbni (V, hr)
1968 – Ruská ruleta (V, hr)
1968 – Svatební noc (V, hr)
1967 – Dialog (V, hr)
1967 – Kočka v dešti (V, hr)
1967 – Mrakodrap lásky (V, hr)
1967 – Na shledanou (V, hr)
1967 – Změny a proměny (V, hr)
1966 – Andělíčci (V, hr)
1966 – Ceremoniál (V, hr)
1966 – Čekají na Godota (V, hr)
1966 – Předpověď: nula (V, hr)
1966 – Reminiscencie (V, hr)
1965 – Divoká holka (V, hr)
1965 – Jezero (V, hr)
1965 – Motýl (V, hr)
1965 – Slunečnice (V, hr)
1965 – Slyšet Armstronga (V, hr)
1964 – Fotografové (V, hr)
1964 – Fuga na černých klávesách (V, hr)
1964 – Gambit (V, hr)
1964 – Kouzelná noc (V, hr)
1964 – Třináct minut (V, hr)
1963 – Alcron (V, hr)
1963 – Dvanáctého (V, hr)
1963 – I. třída (V, hr)
1963 – Inventura (V, hr)
1963 – Králíček (V, hr)
1963 – Mlčení (V, hr)
1963 – Otevřené okno (V, hr)
1963 – Pozor! Dítě? (V, hr)
1963 – Svatá Jana (V, hr)
1963 – Tátova škola (V, hr)
1963 – Umřel nám pan Foerster (V, hr)
1963 – Závory (V, hr)
1962 – Případ Varney (V, hr)
1962 – Večer (V, hr)
1962 – Zpěv který nezemřel (V, hr)
1961 – Černobílá Sylva (V, hr)
1961 – Lék (V, hr)
1961 – Návštěva (V, hr)
1961 – Poslední bohém (V, hr)
1961 – Strieborný vietor (V, hr)
1961 – Strop (V, hr)
1961 – Turista (V, hr)
1960 – Cesta domů (V, hr)
1960 – Generál (V, hr)
1960 – Hlídač dynamitu (V, hr)
1960 – Kočičina (V, hr)
1960 – Nenávist (V, hr)
1960 – Sousto (V, hr)
1960 – Stopy (V, hr)
1960 – Zbytečný motiv (V, hr)
1959 – Docela všední neděle (V, hr)
1959 – Návštěva (V, hr)
1959 – Strejda (V, hr)
1959 – Vojenská povídka (V, hr)
1958 – Dešť padá shora (V, hr)
1958 – Linka 515-42 (V, hr)
1958 – Noční návštěva (V, hr)
1958 – Rodiče (V, hr)
1958 – Tajemství písma (V, hr)
1957 – Lhář (V, hr)
1957 – Než se rozhrne opona (V, hr)
1957 – Pojišťovna (V, hr)
1957 – Poučení (V, hr)
1957 – Schůzka o půl čtvrté... (V, hr)
1957 – Vojáci (V, hr)
1956 – Hotel Pokrok (V, hr)
1956 – Strach (V, hr)
1956 – Ztracená posice (V, hr)
1956 – Život (V, hr)
1955 – Blázni mezi námi (V, hr)
1955 – Direktiva (V, hr)
1955 – Hastrman (V, hr)
1955 – Láska ve třech podobách (V, hr)
1955 – Oplatky (V, hr)
1955 – V ulici je starý krám (V, hr)
1955 – Vpřed, Stalingradci (V, hr)
1955 – Život je silnější (V, hr)
1954 – Dny a noci (V, hr)
1954 – Květ republiky (V, hr)
1954 – Mladá láska (V, hr)
1954 – Muzikanti (V, hr)
1954 – V podzemí (V, hr)
1953 – Americké řešení (V, hr)
1953 – Matúš (V, hr)
1953 – Novoroční dar (V, hr)
1953 – Ó ti lektoři (V, hr)
1953 – Pekař Jan Marhoul (V, hr)
1953 – První oběd (V, hr)
1953 – Přepadení (V, hr)
1953 – Setkání (V, hr)
1953 – Vianočný dar (V, hr)
1952 – Červené tulipány (V, hr)
1952 – Hudba z Marsu (V, hr)
1952 – Jestřáb kontra Hrdlička (V, hr)
1952 – První setkání (V, hr)
1952 – Začínáme žít (V, hr)
1950 – Pevnost (V, hr)