Československý státní film
Filmografie»
 
Filmografie:
Československý státní film
1952 – Pyšná princezna (V, hr)
1951 – Akce B (V, hr)
1951 – Cesta ke štěstí (V, hr)
1951 – Mikoláš Aleš (V, hr)
1951 – Milujeme (V, hr)
1951 – Mordová rokle (V, hr)
1951 – Štika v rybníce (V, hr)
1950 – Bylo to v máji (V, hr)
1950 – Karhanova parta (V, hr)
1950 – Malý partyzán (V, hr)
1950 – Pára nad hrncem (V, hr)
1950 – Past (V, hr)
1950 – Posel úsvitu (V, hr)
1950 – Poslední výstřel (V, hr)
1950 – Případ dr. Kováře (V, hr)
1950 – Přiznání (V, hr)
1950 – Racek má zpoždění (V, hr)
1950 – Slepice a kostelník (V, hr)
1950 – Temno (V, hr)
1950 – V trestném území (V, hr)
1950 – Veselý souboj (V, hr)
1950 – Vítězná křídla (V, hr)
1950 – Vstanou noví bojovníci (V, hr)
1950 – Zocelení (V, hr)
1950 – Zvony z rákosu (V, hr)
1949 – Daleká cesta (V, hr)
1949 – Divá Bára (V, hr)
1949 – Dnes o půl jedenácté (V, hr)
1949 – DS - 70 nevyjíždí (V, hr)
1949 – Dva ohně (V, hr)
1949 – Chceme žít (V, hr)
1949 – Němá barikáda (V, hr)
1949 – Pan Habětín odchází (V, hr)
1949 – Pan Novák (V, hr)
1949 – Pětistovka (V, hr)
1949 – Revoluční rok 1848 (V, hr)
1949 – Veliká příležitost (V, hr)
1949 – Vzbouření na vsi (V, hr)
1949 – Žízeň (V, hr)
1948 – Bílá tma (V, hr)
1948 – Červená ještěrka (V, hr)
1948 – Hostinec "U kamenného stolu" (V, hr)
1948 – Kariéra (V, hr)
1948 – Křížová trojka (V, hr)
1948 – Léto (V, hr)
1948 – Na dobré stopě (V, hr)
1948 – Návrat domů (V, hr)
1948 – Případ Z-8 (V, hr)
1948 – Soudný den (V, hr)
1948 – Svědomí (V, hr)
1948 – Zelená knížka (V, hr)
1948 – Železný dědek (V, hr)
1947 – Až se vrátíš... (V, hr)
1947 – Křižovatka (ned) (V, hr)
1947 – Muzikant (V, hr)
1947 – Parohy (V, hr)
1947 – Podobizna (V, hr)
1947 – Polibek ze stadionu (V, hr)
1947 – Portáši (V, hr)
1947 – Poslední mohykán (V, hr)