KF Praha
Filmografie»
 
Filmografie:
KF Praha
1970 – Adagio (V, hr)
1970 – Balada o narození (V, hr)
1970 – Kaňon samé zlato (V, hr)
1970 – Kapitán Korda (V, hr)
1970 – Na kometě (V, hr)
1970 – Ten člověk! (V, hr)
1969 – Dospěláci můžou všechno (V, hr)
1969 – Houslista (V, hr)
1969 – Malíř (V, hr)
1969 – Mlčení mužů (V, hr)
1969 – Snídejte v trávě! (V, hr)
1969 – Sváteční jezdec (V, hr)
1969 – Ve vlaku (V, hr)
1968 – Don Juan 68 (V, hr)
1968 – Můj dům - můj hrad (V, hr)
1968 – První třída (V, hr)
1968 – V tunelu (V, hr)
1968 – Zahrada (V, hr)
1968 – Žirafa v okně (V, hr)
1967 – Automat na přání (V, hr)
1967 – Táňa a dva pistolníci (V, hr)
1966 – Jak jsem byl oholen (V, hr)
1966 – Jak Sammy o kalhoty přišel (V, hr)
1966 – Kočky neberem (V, hr)
1966 – Nápady čtenáře detektivek (V, hr)
1966 – Prostě ani muk (V, hr)
1966 – Slavný chirurg Dr.Sammy (V, hr)
1966 – Srub (V, hr)
1966 – Ten čas (V, hr)
1965 – Déšť (V, hr)
1965 – Perlový náhrdelník (V, hr)
1965 – Sázka (V, hr)
1965 – Útěk do větru (V, hr)
1964 – A to všechno za týden (V, hr)
1964 – Hory hory (V, hr)
1964 – Láhve (V, hr)
1964 – Náš byteček (V, hr)
1964 – Návraty (V, hr)
1964 – Neobyčejná třída (V, hr)
1964 – Telefon (V, hr)
1964 – Vajíčko (V, hr)
1964 – Vidím město veliké... (V, hr)
1963 – Příběh jedné noci (V, hr)
1962 – Hadrníčci (V, hr)
1962 – Hrozné dítě (V, hr)
1962 – Chlapec a srna (V, hr)
1962 – Potíže s kulturou (V, hr)
1962 – Pytel blech (V, hr)
1961 – Baron Prášil (V, hr)
1961 – Daň z pohodlí (V, hr)
1961 – Daniel (V, hr)
1961 – Kino (V, hr)
1961 – OK 12 startuje (V, hr)
1961 – Okamžik,spojím! (V, hr)
1960 – Postavy mimo hru (V, hr)
1960 – Zlepšovák (V, hr)
1959 – Důvěra (V, hr)
1959 – Partyzánská stezka (V, hr)
1958 – Aby nebyli sami (V, hr)
1958 – Vynález zkázy (V, hr)
1957 – Daleko od stromu (V, hr)
1957 – Parta nezradí...? (V, hr)
1957 – Zákon a svědomí (V, hr)
1956 – Pozor jedu...! (V, hr)
1956 – Přišel na návštěvu (V, hr)
1956 – Trampoty pana Mareše (V, hr)
1956 – Události dne (V, hr)
1955 – Buďme připraveni (V, hr)
1955 – Malý sen (V, hr)
1949 – Kouzelný míč (V, hr)
1949 – Odznak (V, hr)
1949 – Pionýrská abeceda (V, hr)
1949 – Zrcadlo byrokratické 2 (V, hr)
1949 – Zrcadlo na vesnici 3 (V, hr)
1948 – Křižovatka života (V, hr)
1948 – O malých pro velké (V, hr)
1948 – Pan Pokazil cestuje (V, hr)
1948 – Poesie pouti (V, hr)
1948 – Zrcadlo (V, hr)
1948 – Žijí mezi námi (V, hr)
1947 – Kam s ním? (V, hr)
1947 – Muži ve fraku (V, hr)
1947 – Premiera (V, hr)
1947 – Půlnoční host (V, hr)