Československá filmová společnost
Filmografie»
 
Filmografie:
Československá filmová společnost
1948 – Dravci (V, hr)
1948 – Dvaasedmdesátka (V, hr)
1948 – Krakatit (V, hr)
1948 – O ševci Matoušovi (V, hr)
1948 – Ves v pohraničí (V, hr)
1947 – Jan Roháč z Dubé (V, hr)
1947 – Nevíte o bytě? (V, hr)
1947 – Nikdo nic neví (V, hr)
1947 – Nikola Šuhaj (V, hr)
1947 – Siréna (V, hr)
1947 – Tři kamarádi (V, hr)
1947 – Týden v tichém domě (V, hr)
1947 – Uloupená hranice (V, hr)
1947 – Znamení kotvy (V, hr)
1946 – Hrdinové mlčí (V, hr)
1946 – Lavina (V, hr)
1946 – Mrtvý mezi živými (V, hr)
1946 – Muži bez křídel (V, hr)
1946 – Nezbedný bakalář (V, hr)
1946 – Pancho se žení (V, hr)
1946 – V horách duní (V, hr)
1946 – Velký případ (V, hr)
1946 – 13. revír (V, hr)
1945 – Řeka čaruje (V, hr)