Státní půjčovna filmů
Filmografie»
 
Filmografie:
Státní půjčovna filmů
1948 – Dnes neordinuji (V, hr)
1948 – Ves v pohraničí (V, hr)
1947 – Alena (V, hr)
1947 – Až se vrátíš... (V, hr)
1947 – Čapkovy povídky (V, hr)
1947 – Jan Roháč z Dubé (V, hr)
1947 – Nevíte o bytě? (V, hr)
1947 – Nikdo nic neví (V, hr)
1947 – Nikola Šuhaj (V, hr)
1947 – Parohy (V, hr)
1947 – Podobizna (V, hr)
1947 – Polibek ze stadionu (V, hr)
1947 – Portáši (V, hr)
1947 – Poslední mohykán (V, hr)
1947 – Předtucha (V, hr)
1947 – Siréna (V, hr)
1947 – Tři kamarádi (V, hr)
1947 – Týden v tichém domě (V, hr)
1947 – Uloupená hranice (V, hr)
1947 – Znamení kotvy (V, hr)
1946 – Housle a sen (V, hr)
1946 – Hrdinové mlčí (V, hr)
1946 – Kdo je vinen? (V, hr)
1946 – Lavina (V, hr)
1946 – Malá historie (V, hr)
1946 – Mrtvý mezi živými (V, hr)
1946 – Muži bez křídel (V, hr)
1946 – Nadlidé (V, hr)
1946 – Nezbedný bakalář (V, hr)
1946 – Pancho se žení (V, hr)
1946 – Právě začínáme (V, hr)
1946 – Průlom (V, hr)
1946 – Svátek matek 1945 (V, hr)
1946 – V horách duní (V, hr)
1946 – Velký případ (V, hr)
1946 – 13. revír (V, hr)
1945 – Rozina sebranec (V, hr)
1945 – Řeka čaruje (V, hr)