Meissner
Filmografie»
 
Filmografie:
Meissner
1938 – Boží mlýny (V, hr)
1938 – Boží mlýny [německá verze] (V, hr)
1938 – Pozor straší (V, hr)
1938 – Slávko nedej se! (V, hr)
1937 – Lidé pod horami (V, hr)
1937 – Poručík Alexander Rjepkin (V, hr)
1936 – Divoch (V, hr)
1936 – Irčin románek (V, hr)
1936 – Sextánka (V, hr)
1936 – Sextánka [německá verze] (V, hr)
1935 – Ať žije nebožtík (V, hr)
1935 – Hrdina jedné noci (V, hr)
1935 – Jana (V, hr)
1935 – Jana [německá verze] (V, hr)
1934 – Hej-Rup! (V, hr)
1934 – Nezlobte dědečka (V, hr)
1934 – Pán na roztrhání (V, hr)
1934 – Tři kroky od těla (V, hr)
1934 – Žena, která ví co chce (V, hr)
1933 – Pobočník Jeho Výsosti (V, hr)
1933 – Revizor (V, hr)
1932 – Anton Špelec, ostrostřelec (V, hr)
1932 – Malostranští mušketýři (V, hr)
1932 – Píseň o velké lásce (V, hr)
1932 – Šenkýřka U divoké krásy (V, hr)
1931 – Miláček pluku (V, hr)