Slavia-film
Filmografie»
 
Filmografie:
Slavia-film
1941 – Advokát chudých (V, hr)
1941 – Provdám svou ženu (V, hr)
1941 – Turbina (V, hr)
1941 – Z českých mlýnů (V, hr)
1940 – Dva týdny štěstí (V, hr)
1940 – Pacientka dr. Hegla (V, hr)
1940 – Poznej svého muže (V, hr)
1939 – Dědečkem proti své vůli (V, hr)
1939 – Zlatý člověk (V, hr)
1938 – Holka nebo kluk? (V, hr)
1938 – Svatební cesta (V, hr)
1937 – Děvčata nedejte se! (V, hr)
1937 – Děvčátko z venkova (V, hr)
1937 – Žena pod křížem (V, hr)
1936 – Port Arthur [německá verze] (V, hr)
1936 – Rozkošný příběh (V, hr)
1936 – Uličnice (V, hr)
1935 – Král ulice (V, hr)
1934 – Marijka nevěrnice (V, hr)
1934 – Žena, která ví co chce (V, hr)
1933 – Srdce za písničku (V, hr)
1932 – Budoucí hospodyňka (V, hr)
1932 – Extase (V, hr)
1932 – Sestra Angelika (V, hr)
1931 – Poslední bohém (V, hr)