Lloyd
Filmografie»
 
Filmografie:
Lloyd
1942 – Velká přehrada (V, hr)
1941 – Rukavička (V, hr)
1941 – Tetička (V, hr)
1940 – Muzikantská Liduška (V, hr)
1939 – Muž z neznáma (V, hr)
1938 – Co se šeptá (V, hr)
1938 – Její pastorkyně (V, hr)
1937 – Hordubalové (V, hr)
1937 – Ze všech jediná (V, hr)
1935 – Jánošík (V, hr)
1935 – Listopad (V, hr)
1934 – Na růžích ustláno (V, hr)
1934 – U nás v Kocourkově (V, hr)
1933 – Jindra, hraběnka Ostrovínová (V, hr)
1932 – Peníze nebo život (V, hr)
1931 – Ze soboty na neděli (V, hr)
1930 – Opeřené stíny (V, hr)