Dafa
Filmografie»
 
Filmografie:
Dafa
1941 – Pražský flamendr (V, hr)
1940 – Adam a Eva (V, hr)
1940 – Peřeje (V, hr)
1939 – Královna stříbrných hor (V, hr)
1939 – Paní Kačka zasahuje ... (V, hr)
1939 – Srdce v celofánu (V, hr)
1938 – Umlčené rty (V, hr)
1937 – Klatovští dragouni (V, hr)
1937 – Krb bez ohně (V, hr)
1937 – Matčina zpověď (V, hr)
1936 – Světlo jeho očí (V, hr)
1935 – Výkřik do sibiřské noci (V, hr)
1934 – Pozdní máj (V, hr)
1934 – Za řádovými dveřmi (V, hr)
1933 – Diagnosa X (V, hr)
1933 – Diagnosa X [německá verze] (V, hr)
1932 – Vězeň na Bezdězi (V, hr)
1930 – Černý plamen (V, hr)
1930 – Utrpení šedé sestry (V, hr)