Nationalfilm
Filmografie»
 
Filmografie:
Nationalfilm
1946 – Lavina (V, hr)
1945 – Bludná pouť (V, hr)
1945 – Černí myslivci (V, hr)
1945 – Prosťáček (V, hr)
1944 – Kluci na řece (V, hr)
1944 – Paklíč (V, hr)
1944 – Počestné paní pardubické (V, hr)
1944 – Prstýnek (V, hr)
1944 – Předtucha (V, hr)
1944 – Skalní plemeno (V, hr)
1943 – Bláhový sen (V, hr)
1943 – Experiment (V, hr)
1943 – Žíznivé mládí (V, hr)
1942 – Barbora Hlavsová (V, hr)
1942 – Karel a já (V, hr)
1942 – Městečko na dlani (V, hr)
1942 – Valentin Dobrotivý (V, hr)
1941 – Gabriela (V, hr)
1941 – Pantáta Bezoušek (V, hr)
1941 – Roztomilý člověk (V, hr)
1941 – Střevíčky slečny Pavlíny (V, hr)
1940 – Artur a Leontýna (V, hr)
1940 – Konečně sami (V, hr)
1940 – Pelikán má alibi (V, hr)
1940 – Pro kamaráda (V, hr)
1940 – Směry života (V, hr)
1939 – Dobře situovaný pán (V, hr)
1939 – Její hřích (V, hr)
1939 – Kdybych byl tátou (V, hr)
1939 – Osmnáctiletá (V, hr)
1939 – Příklady táhnou (V, hr)
1939 – Studujeme za školou (V, hr)
1938 – Děti na zakázku (V, hr)
1938 – Ideál septimy (V, hr)
1938 – Koldi-Petosa (V, hr)
1938 – Zborov (V, hr)
1937 – Armádní dvojčata (V, hr)
1937 – Jarčin profesor (V, hr)
1937 – Rozvod paní Evy (V, hr)
1936 – Manželství na úvěr (V, hr)
1935 – Milan Rastislav Štefánik (V, hr)
1933 – Sedmá velmoc (V, hr)
1933 – Svítání (V, hr)
1926 – Bludné duše (V, hr)