Moldavia
Filmografie»
 
Filmografie:
Moldavia
1939 – Dvojí život (V, hr)
1938 – Andula vyhrála (V, hr)
1938 – Vandiny trampoty (V, hr)
1937 – Bílá nemoc (V, hr)
1937 – Důvod k rozvodu (V, hr)
1937 – Filosofská historie (V, hr)
1936 – Velbloud uchem jehly (V, hr)
1934 – Mazlíček (V, hr)
1934 – Poslední muž (V, hr)
1934 – Život je pes [německá verze] (V, hr)
1933 – U snědeného krámu (V, hr)
1933 – Život je pes (V, hr)
1932 – Kantor Ideál (V, hr)
1931 – Třetí rota (V, hr)
1930 – Fidlovačka (V, hr)
1929 – Hříšná krev (V, hr)
1923 – Muž bez srdce (V, hr)