Elekta
Filmografie»
 
Filmografie:
Elekta
1941 – Modrý závoj (V, hr)
1940 – Druhá směna (V, hr)
1940 – Minulost Jany Kosinové (V, hr)
1940 – Pohádka máje (V, hr)
1940 – To byl český muzikant (V, hr)
1939 – Kouzelný dům (V, hr)
1939 – Věra Lukášová (V, hr)
1938 – Bílá vrána (V, hr)
1938 – Bláhové děvče (V, hr)
1938 – Třetí zvonění (V, hr)
1937 – Falešná kočička (V, hr)
1937 – Hlídač číslo 47 (V, hr)
1937 – Jarní písnička (V, hr)
1937 – Vdovička spadlá s nebe (V, hr)
1937 – Žena na rozcestí (V, hr)
1936 – Na tý louce zelený (V, hr)
1936 – Srdce v soumraku (V, hr)
1935 – Bezdětná (V, hr)
1935 – Jedenácté přikázání (V, hr)
1935 – Jedna z milionu (V, hr)
1935 – Král ulice (V, hr)
1935 – Studentská máma (V, hr)
1935 – Taneček panny Márinky (V, hr)
1935 – Vdavky Nanynky Kulichovy (V, hr)
1934 – Hrdinný kapitán Korkorán (V, hr)
1934 – Polská krev (V, hr)
1934 – Polská krev [německá verze] (V, hr)
1933 – Řeka (V, hr)
1933 – S vyloučením veřejnosti (V, hr)
1933 – Skřivánčí píseň (V, hr)
1933 – U svatého Antoníčka (V, hr)
1932 – Extase (V, hr)
1932 – Extase [francouzská verze] (V, hr)
1932 – Funebrák (V, hr)
1932 – Zapadlí vlastenci (V, hr)
1931 – Aféra plukovníka Redla (V, hr)
1931 – Kariéra Pavla Čamrdy (V, hr)
1931 – On a jeho sestra (V, hr)
1931 – Poslední bohém (V, hr)
1931 – To neznáte Hadimršku (V, hr)
1930 – C.a k.polní maršálek (V, hr)
1930 – Když struny lkají (V, hr)
1930 – Tonka Šibenice (V, hr)
1929 – Tchán Kondelík a zeť Vejvara (V, hr)
1928 – Dva pekelné dny (V, hr)
1928 – Za československý stát (V, hr)