Iris-Film
Filmografie»
 
Filmografie:
Iris-Film
1926 – Válečné tajnosti pražské (V, hr)
1923 – Čarovné oči (V, hr)
1923 – Madame Golvery (V, hr)
1923 – Záhadný případ Galginův (V, hr)
1922 – Adam a Eva (V, hr)
1922 – Děvče z Podskalí (V, hr)
1922 – Láska slečny Věry (V, hr)
1922 – Noc tříkrálová (V, hr)
1921 – Babička (V, hr)
1921 – Irčin románek I. (V, hr)
1921 – Mnichovo srdce (Srdce mnichovo) (V, hr)
1921 – Poslední radost (V, hr)
1921 – Román boxera (V, hr)
1921 – Trny a květy (Žabec) (V, hr)
1921 – Výlet pana Broučka na Mars (V, hr)