AB
Filmografie»
 
Filmografie:
AB
1939 – Kristian (V, hr)
1938 – Včera neděle byla (V, hr)
1937 – Mravnost nade vše (V, hr)
1937 – Svět patří nám (V, hr)
1936 – Golem (V, hr)
1936 – Jízdní hlídka (V, hr)
1936 – Páter Vojtěch (V, hr)
1935 – První políbení (V, hr)
1935 – Tři muži na silnici (V, hr)
1935 – Vesele do nového dne (V, hr)
1934 – Hudba srdcí (V, hr)
1934 – Pokušení paní Antonie (V, hr)
1934 – Volha v plamenech (V, hr)
1934 – Za ranních červánků (V, hr)
1933 – Burza práce (V, hr)
1933 – Dobrý tramp Bernášek (V, hr)
1933 – Drž je! (V, hr)
1933 – Jsem děvče s čertem v těle (V, hr)
1933 – Na sluneční straně (V, hr)
1933 – Voda a voda je dvojí (V, hr)
1933 – Vražda v Ostrovní ulici (V, hr)
1932 – Mizející svět (V, hr)
1932 – Načeradec král kibiců (V, hr)
1932 – Písničkář (V, hr)
1932 – Před maturitou (V, hr)
1932 – Sňatková kancelář (V, hr)
1931 – Karel Havlíček Borovský (V, hr)
1931 – Loupežník (V, hr)
1931 – Muži v offsidu (V, hr)
1931 – Obrácení Ferdyše Pištory (V, hr)
1931 – Osada mladých snů (V, hr)
1931 – Psohlavci (V, hr)
1931 – Ze soboty na neděli (V, hr)
1930 – Když struny lkají (V, hr)
1930 – Za rodnou hroudu (V, hr)
1929 – Když valčík zní (V, hr)
1929 – Pasák holek (V, hr)
1929 – Z bídy k blahobytu (V, hr)
1928 – Dva pekelné dny (V, hr)
1928 – Osudné noci (V, hr)
1928 – Známosti z ulice (V, hr)
1924 – Chyťte ho! (Lupič nešika) (V, hr)
1922 – Poslední polibek (V, hr)
1922 – Venoušek a Stázička (V, hr)
1922 – Zlatý klíček (V, hr)
1921 – Cikáni (V, hr)
1921 – Děvčata,vdávejte se! (V, hr)
1921 – Kříž u potoka (V, hr)
1921 – Moderní Magdalena (V, hr)
1921 – Roztržené foto (V, hr)
1921 – Souboj s Bohem (V, hr)
1921 – Ukřižovaná (V, hr)
1920 – Tam na horách (Česká láska) (V, hr)