Pragafilm
Filmografie»
 
Filmografie:
Pragafilm
1926 – Radioamatéři (V, hr)
1921 – Ferenc se zařizuje (V, hr)
1919 – Dáma s růží (V, hr)
1919 – Macocha (V, hr)
1919 – Noc na Karlštejně (V, hr)
1919 – Sněženka z Tater (V, hr)
1919 – Tanečnice (V, hr)
1918 – Čaroděj (V, hr)
1918 – Čertisko (V, hr)
1918 – České nebe (V, hr)
1918 – Ferenc se žení (V, hr)
1918 – Láska si nedá poroučet (V, hr)
1918 – Na pomoc Dohodě (V, hr)
1918 – Princezna z chalupy (V, hr)
1918 – Sen frátera Ondřeje (V, hr)
1918 – Šestnáctiletá (V, hr)
1918 – V měsíci lásky (V, hr)