Weteb
Filmografie»
 
Filmografie:
Weteb
1926 – Irča v hnízdečku (V, hr)
1923 – Madame Golvery (V, hr)
1922 – Adam a Eva (V, hr)
1922 – Děvče z Podskalí (V, hr)
1922 – Láska slečny Věry (V, hr)
1922 – Noc tříkrálová (V, hr)
1922 – Ulička hříchu a lásky (V, hr)
1921 – Irčin románek I. (V, hr)
1921 – Poslední radost (V, hr)
1921 – Román boxera (V, hr)
1920 – Za svobodu národa (V, hr)
1919 – Bogra (V, hr)
1919 – Evin hřích (V, hr)
1919 – Krasavice Kaťa (V, hr)
1919 – Ohněm a mečem (V, hr)
1919 – Pro hubičku do Afriky (V, hr)
1919 – Sivooký démon (V, hr)
1919 – Titimekův náhrdelník (V, hr)
1918 – A vášeň vítězí (V, hr)
1918 – Dobrodružství Joe Focka (V, hr)
1918 – Ošálená komtesa Zuzana (V, hr)