Bratři Deglové
Filmografie»
 
Filmografie:
Bratři Deglové
1930 – Vendelínův očistec a ráj (V, hr)
1929 – Hříchy lásky (V, hr)
1929 – Pražské švadlenky (V, hr)
1929 – Pražský Monte Christo (V, hr)
1929 – Ztracená závěť (V, hr)
1928 – Dcery Eviny (Princ z ulice) (V, hr)
1928 – Hřích (V, hr)
1928 – Páter Vojtěch (V, hr)
1928 – Podskalák (V, hr)
1928 – Životem vedla je láska (V, hr)
1927 – Dům ztraceného štěstí (V, hr)
1926 – Na letním bytě (V, hr)
1926 – Velbloud uchem jehly (V, hr)
1925 – Hraběnka z Podskalí (V, hr)
1925 – Syn hor (V, hr)
1919 – Stavitel chrámu (V, hr)
1918 – Kozlonoh (V, hr)
1918 – O děvčicu (V, hr)
1917 – Pražští adamité (V, hr)