Biografia
Filmografie»
 
Filmografie:
Biografia
1927 – Dráteníček (V, hr)
1927 – Nemodlenec (V, hr)
1927 – Ve spárech upíra (V, hr)
1926 – Mořská panna (V, hr)
1926 – Příběh jednoho dne (V, hr)
1925 – Jedenácté přikázání (V, hr)
1925 – Okovy (V, hr)
1924 – Jindra, hraběnka Ostrovínová (V, hr)
1922 – Komptoiristka (V, hr)
1922 – Poslední polibek (V, hr)
1922 – Venoušek a Stázička (V, hr)
1922 – Zlatý klíček (V, hr)
1921 – Děvčata,vdávejte se! (V, hr)
1921 – Zelený automobil (V, hr)
1919 – Sivooký démon (V, hr)