Lucernafilm
Filmografie»
 
Filmografie:
Lucernafilm
1945 – Jenom krok (V, hr)
1945 – Z růže kvítek (V, hr)
1944 – Děvčica z Beskyd (V, hr)
1944 – Jarní píseň (V, hr)
1944 – Neviděli jste Bobíka? (V, hr)
1944 – Sobota (V, hr)
1944 – U pěti veverek (V, hr)
1943 – Čtrnáctý u stolu (V, hr)
1943 – Mlhy na Blatech (V, hr)
1943 – Šťastnou cestu (V, hr)
1943 – Tanečnice (V, hr)
1942 – Dům za městem (V, hr)
1942 – Kníže Václav (V, hr)
1942 – Muži nestárnou (V, hr)
1942 – Okouzlená (V, hr)
1942 – Přijdu hned (V, hr)
1942 – Ryba na suchu (V, hr)
1942 – Zlaté dno (V, hr)
1941 – Hotel Modrá hvězda (V, hr)
1941 – Jan Cimbura (V, hr)
1941 – Nebe a dudy (V, hr)
1941 – Noční motýl (V, hr)
1941 – Paličova dcera (V, hr)
1941 – Preludium (V, hr)
1940 – Babička (V, hr)
1940 – Maskovaná milenka (V, hr)
1940 – Panna (V, hr)
1940 – Štěstí pro dva (V, hr)
1940 – Za tichých nocí (V, hr)
1939 – Dívka v modrém (V, hr)
1939 – Eva tropí hlouposti (V, hr)
1939 – Humoreska (V, hr)
1939 – Hvězda z poslední štace (V, hr)
1939 – Kristian (V, hr)
1939 – Ohnivé léto (V, hr)
1939 – Svátek věřitelů (V, hr)
1939 – Veselá bída (V, hr)
1938 – Cech panen kutnohorských (V, hr)
1938 – Jarka a Věra (V, hr)
1938 – Krok do tmy (V, hr)
1938 – Neporažená armáda (V, hr)
1938 – Pán a sluha (V, hr)
1938 – Slečna matinka (V, hr)
1938 – Soud boží (V, hr)
1938 – Svět kde se žebrá (V, hr)
1937 – Kvočna (V, hr)
1937 – Panenství (V, hr)
1918 – Kozlonoh (V, hr)
1918 – O děvčicu (V, hr)
1918 – Učitel orientálních jazyků (V, hr)
1917 – Polykarp aprovisuje (V, hr)
1917 – Pražští adamité (V, hr)
1916 – Zlaté srdéčko (V, hr)